Родина воїна з Кіровоградщини випадково зустріла Ісуса з США

Джиму – 33 роки, він – з штату Вірджинія, що на Атлантичному побережжі. Люди називають його Ісусом. Саме в такому образі американець мандрує світом пішки вже понад місяць. Нині його шлях пролягає з Варшави у Київ. Дорогою його випадково зустріла родина воїна з Кіровогардщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Кадровий офіцер Максим Гладченко і його дружитна Юлія до війни жили в Івангороді, Олександрівської громади. З перший днів повномасштабного вторгнення Максим став на захист країни. Влітку цього року отримав важке поранення, переніс більше двадцяти операцій, втратив руку, довго лікувався. Зараз на Львівщині проходить курс реабілітації. Разом з ним весь цей час і дружина.

– Ми їхали з Максимом… Обабіч дороги помітили чоловіка, який був дуже схожий на Ісуса… Він ніс хрест. Ми зупинилися, бо у цій зустрічі відчули добрий знак, – розповіла Юлія Першій електронній газеті.

Подружжя пригостило мандрівника піцою і водою. Зі слів Юлії, американець пояснив, що постить, а ось від води не відмовився.

– Джим говорить англійською, знає польську і трішки українську. Дізнавшись, що Максим військовий, обняв його, – сказала жінка.

З розмови Юля зрозуміла, що перша мета подорожі американця – славити Бога. Друга – дарувати любов і надію людям, яких зустрічає дорогою. Третя – стати кращим чоловіком, кращою людиною. До речі, Джим не належить до жодної Церкви.

Американський Ісус розповів подружжю, що певні незручності дорогою для нього створює комендантська година, запроваджена в Україні. Але чоловік не порушує заборони. З ним – спальник і намет. На момент їхньої розмови, американець ще не знав, яким буде його шлях після того, як дістанеться Києва. Нині його мета – дійти до столиці України, щоб підтримати тамтешніх мешканців.

– Ми дуже раді тій зустрічі. Розуміємо, у нього свій хрест, у нас – свій… І все ж, зустріч з «Ісусом» була не випадковою, у нас обов’язково все буде добре, – впевнена Юля.

Історію виживання Максима і Юлії читайте в інтерв’ю: Юля і “Спалах”: “Ми один одному даємо крила”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар