У Кропивницькому відкрився мандрівний фотопроєкт “Міцніші за цеглу”

У туристично-інформаційному центрі міста Кропивницького стартувала виставка волонтерського фотопроєкту “Міцніші за цеглу” сьогодні, 25 вересня.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Це мандрівний медіапроєкт про незламних волонтерів спільноти Б50, яка однією з перших почала відновлювати від наслідків російської агресії в Україні звільнені громади на Київщині.

4

На світлинах зображені волонтери, які допомагають постраждалим жителям Київської області. Вони роблять перший крок до відбудови – прибирають зруйновані снарядами будинки, ліквідовують наслідки збройної агресії, консервують пошкоджені оселі.

Мета виставки – надихнути глядачів незламністю активних киян і жителів столичної агломерації та мотивувати долучатися до “волонтерства відновлення”.
Виставка вперше була представлена у Києві, на популярному скляному пішохідно-велосипедному мості, що став символом української стійкості. Відтоді “Міцніші за цеглу” відправилися в турне Україною.
Кропивницький доєднався до цього проєкту та став 11-им містом, де представлено пересувну виставку «Міцніші за цеглу».

1

Наразі місією спільноти є відновлення деокупованих громад. Щоб постраждалі від російської навали території повернулися до нормального життя, тому через власні проєкти Б50 допомагає їм зібрати до купи всі необхідні для цього пазлики: відбудувати оселі; посилити спроможності громад; мінімізувати вплив війни на дітей; дбати про їхній розвиток тощо.

2

Фотовиставку організовує волонтерська спільнота Б50 за підтримки адміністрацій міст.
У Кропивницькому виставка триватиме 8 жовтня.
Чекаємо вас за адресою: вул.Гоголя, 91/46
Працюємо: з 8:00 до 17:00 (понеділок-четвер) та з 8:00 до 16:00 — (п’ятниця)

3

Нагадаємо,  у Кропивницькому до Дня рятівника презентували фотовиставку “Народжені рятувати”

Читайте також: у Франції відкрили фотовиставку кропивницької мисткині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар