На Кіровоградщині відкрилася 37-ма поліцейська станція

У Кропивницькому районі на території Суботцівської громади, де проживає більше 12 тисяч мешканців, розпочала роботу 37-ма поліцейська станція.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на патрульну поліцію Кіровоградської області.

До участі у заході долучилися керівник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олександр Сагаль, голова громади Андрій Борідченко, представники територіального підрозділу поліції та органів місцевого самоврядування.

Під час відкриття станції представили поліцейського офіцера громади Олега Кондратенка, який обслуговуватиме територію, та вручили ключі від службового транспорту. Також присутні оглянули приміщення, де працюватиме правоохоронець – обладнане технікою та усім необхідним у рамках підписаного меморандуму про співпрацю і партнерство.

«У поточному році вже розпочали роботу шість поліцейських станцій, а загалом на території області 37 станцій функціонують у 35 громадах. Продовжуємо співпрацю для стовідсоткової реалізації у регіоні проєкту «Поліцейський офіцер громади» – одного з пріоритетних у межах впровадження безпекових ініціатив», – зазначив керівник поліції Кіровоградщини.

1

2

3

4

5

Нагадаємо, в селі Деріївка відкрилася 35 поліцейська станція

Читайте також: у Аджамській громаді розпочала роботу 32 поліцейська станція

Поширити:

Залишити коментар:

коментар