У Кропивницькому посилять боротьбу зі стихійною торгівлею

Ілюстративне фото

У Кропивницькій міській раді, обговорили алгоритм протидії стихійній торгівлі. 

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

“Від 18 до 30 протоколів складають дільничні в місяць щодо ведення стихійної торгівлі. Найперше в поле нашої уваги потрапляють продавці вуличної торгівлі з молочними та м’ясними продуктами, особливо зараз влітку”, – повідомив під час наради начальник сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Кропивницького РУП ГУ Національної поліції в області Тарас Лебідь.

Учасники наради, яка відбулась з приводу  протидії стихійної торгівлі, домовились, що ця інформація передаватиметься в міську раду, для подальшого її розгляду на адміністративних комісіях.

Детально обговорили і співпрацю інспекції з благоустрою міської ради саме із сектором дільничних офіцерів поліції, до цього зазвичай на виклики інспекторів для складання протоколів на стихійних торговців приїздили патрульні. Більше того домовилися про спільні рейди із правоохоронцями із залученням засобів масової інформації.

Начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький наполягає на посиленні міської дружини, аби було систематичне чергування на місцях стихійної торгівлі. Але це питання має ще додатково опрацьовуватися.

Свою пропозицію озвучив і Михайло Бєжан – попрацювати із власниками земельних ділянок, де здійснюється стихійна торгівля, бо ж вони також мають можливість впливати на це негативне явище.

“Ми за взаємодію задля покращення спільного результату роботи. Сьогодні прозвучало кілька пропозицій, ми їх врахуємо, зберемося через місяць і обговоримо, який вони дали результат. А саме — проведемо спільні рейди з дільничними і ЗМІ. Зберемо статистику по порушниках. І попрацюємо із власниками земельних ділянок, де проводиться стихійна торгівля”, – підсумував заступник міського голови.

Нагадаємо, протоколи та штрафи: у Кропивницькому боролися зі стихійною торгівлею (ФОТО)

Читайте також: два десятки олександрійців оштрафували за неправильні благоустрій і торгівлю

Поширити:

Залишити коментар:

коментар