Протоколи та штрафи: у Кропивницькому боролися зі стихійною торгівлею (ФОТО)

Кропивницька міська рада

 У Кропивницькому спеціалісти департаменту з питань економічного розвитку та інспекції з благоустрою міської ради провели рейд щодо припинення «стихійної» торгівлі та законності розташування позамагазинних об`єктів торгівлі по вулицях Короленка, Нікітіна та Степана Чобану.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на міську раду.

За результатами рейдового відстеження інспекція з благоустрою склала два протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за торгівлю овочами по вул. Степана Чобану та торгівлю свіжим м`ясом по вул. Короленка.

Спеціалісти  пояснили, людям які здійснювали торгівлю в неустановлених місцях, правила роздрібної торгівлі продовольчими товарами та вимоги чинного законодавства щодо захисту прав споживачів. Їм запропонували перейти на територію ринку «Новомиколаївськи торгові ряди».

“Вкотре звертаємо увагу, що на зупинках громадського транспорту, газонних та тротуарних частинах торгувати заборонено. Особам, які торгують у невстановлених для цього місцях, видані попередження та складені адміністративні протоколи згідно ст.152 КУпАП, якою передбачені штрафні санкції від 340 до 1700 гривень, – зазначив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький і нагадав, що на міських ринках вдосталь вільних місць, тож від наших людей залежить чистота і порядок у нашому місті.

3

4

33

43

44

443

Нагадаємо, Кропивницький «Екостайл» виграв грант. Що зміниться

Читайте також: про борги, аварії і фінансові досягнення – директор “Дніпро-Кіровоград” підсумував роботу за рік

Поширити:

Залишити коментар:

коментар