Посадовець Світловодської міськради “заробив” на облаштуванні скейт-парку

© pixabay.com

Керівнику одного із управлінь Світловодської міської ради, інженеру-техніку цього Управління та підряднику повідомили про підозру у зловживанні, службовому підробленні та привласненні коштів під час ремонту спортивного майданчика у парку відпочинку.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну прокуратуру.

Наприкінці 2021 року згадане управління уклало договір на закупівлю спортивної споруди для занять екстремальним спортом у парку. Для її монтажу виникла потреба у ремонті асфальтного покриття. За рахунок коштів, зібраних підприємцями та небайдужими жителями міста, покриття майданчика облаштували власними силами.

Незважаючи на це, посадовець  скерував до керівництва органу місцевого самоврядування листа про виділення коштів на ремонтні роботи. У результаті на ці потреби з місцевого бюджету виділили понад 355 тис гривень.

Керівник управління залучив свого підлеглого до забезпечення перемоги визначеного підприємства у тендері та укладанні з ним договору на проведення робіт, які вже виконано у повному обсязі. Внаслідок чого підряднику безпідставно перерахували гроші.

Наразі усім трьом фігурантам провадження повідомили про підозру.

Керівник управління є ще депутатом міської ради і голосував за виділення коштів на спортмайданчик.

Нагадаємо, посадовець облавтодору “подарував” підряднику 1,3 млн бюджетних коштів. Буде суд

Читайте також: в Олександрійській громаді “чорні лісоруби” зрубали дерев на пів мільйона гривень

Поширити:

Залишити коментар:

коментар