Триває набір на навчання для жінок-підприємиць (Як зареєструватися)

© pixabay.com

В Україні триває набір на безкоштовну навчальну програму для жінок-підприємиць UWE Hub 3.0: Перетвори свою ідею на бізнес.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією проєкту для українських жінок-підприємиць Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (UWE Hub) від ГО Центр «Розвиток КСВ».

UWE Hub 3.0. – це програма, яка допомагає молодим жінкам 18-35 років створювати та розвивати власний бізнес в Україні. Програма розвиває навички фінансової грамотності, пітчингу та допомагає стати ефективними лідерками бізнесів у часи невизначеності. Серед менторів/ок та спікерів/ок програми — керівники/ці бізнесів зі списку Forbes 30 under 30, представники таких компаній, як Google for Startups, 1991 Accelerator, CET University та ще багато інших. Програма проходитиме онлайн у липні-серпні 2023 року – дві теми на тиждень та QA сесія.

На кого орієнтована навчальна програма?

  • Жінки, які мають бізнес-ідею, але стикаються з перешкодами на шляху її реалізації, тому потребують нових знань та підтримуються від експертів/ок та спільноти.
  • Жінки, які мають бізнес на стадії запуску, але потребують практичних знань і консультацій для посилення та розвитку своєї власної справи.

Відбір учасниць виконується на основі якісної заявки, мотивації та онлайн-інтерв’ю з учасницями для фінального відбору.

Після завершення програми відбудеться фінальний Pitch Night, під час якого буде обрано 3 переможниці, які отримають грант на суму 4000 доларів.

Щоб подати заявку на участь, зареєструйтеся за посиланням до 22 червня включно.

Долучитися до спільноти жінок-підприємиць UWE hub можливо за посиланням – https://www.uwehub.org/uwe-hub-community

Проєкт реалізується в рамках програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за підтримки Агентства фінансової підтримки США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар