На Кіровоградщині нагородили дільничних офіцерів

У Кіровоградській обласній військовій адміністрації та Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня створення служби дільничних.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградщини.

Цього дня за сумлінне виконання службових обов’язків, співпрацю з населенням та органами місцевого самоврядування, дільничні офіцери поліції отримали подяки обласної військової адміністрації, обласної ради, Кропивницької міської ради та виконавчого комітету, відзнаки «За службу державі», подяки ГУНП в області, жетони «За безпеку і захист громади», подяки і грамоти профспілок.

«Дякуємо кожному за внесок у створення безпечного середовища на Кіровоградщині. Зміцнення правопорядку, протидія злочинності та профілактика правопорушень на територіях обслуговування, правовиховна робота з дітьми: ваші щоденні завдання. Та найголовніше у професії дільничного – готовність у будь-яку хвилину допомогти тим, хто цього потребує. Бажаємо і надалі надійно захищати права та інтереси громадян», – зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.

Також під час заходів заохочення отримали пенсіонери органів внутрішніх справ, які багато років життя відали службі дільничних.

image

2

3

5

6

7

78

89

Нагадаємо, бійці роти «Святослав» отримали медалі, жетони і подяки

Читайте також:  «Щоб наші діти жили у вільній країні, треба дати гідну відсіч ворогу», – воїн з «Люті»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар