«Щоб наші діти жили у вільній країні, треба дати гідну відсіч ворогу», – воїн з «Люті»

Заступник начальника сектору дільничних офіцерів Кропивницького районного управління поліції Олександр Шарабідзе один з тих, хто в перших рядах заповнив анкету для вступу до Об’єднаної штурмової бригади «Лють» та успішно пройшов всі етапи відбору.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградщини.

32-річний поліцейський захоплюється рукопашним боєм і тайським боксом, має досвід служби у спецпідрозділі та участі у виконанні бойових завдань у складі ООС. Чоловік говорить, що дізнавшись про формування штурмової бригади «Лють», швидко прийняв рішення подати заявку та спробувати свої сили.

Олександр розповідає, що з дитинства хотів стати військовим, займався спортом та готувався. Він став правоохоронцем і кілька років служив у спецпідрозділі. Згодом закінчив один із відомчих вишів та розпочав працювати дільничним. А у жовтні 2021 року Олександра призначено заступником начальника сектору дільничних офіцерів поліції Кропивницького районного управління.

Вдома на Олександра чекатимуть дружина, син та маленька донечка. Він не відразу повідомив родині про своє рішення, адже знав, що вони будуть дуже хвилюватися за нього. Зараз рідні підтримують його і вірять у перемогу України. Поліцейський говорить, що саме заради них, їхнього щастя та життя у вільній цивілізованій європейській країні він йде до підрозділу.

За словами Олександра, ворог будь-якої миті може нанести черговий удар, тож, кожен має докласти всіх зусиль, аби наблизити перемогу.

Нагадаємо, що основними завданнями спецпідрозділу «Лють» є відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Звертатися для отримання більш детальної інформації та подачі анкет необхідно за адресою: м. Кропивницький, вул. Чміленка, 41, або до будь-якого підрозділу поліції.

Подати онлайн-анкету можна на сайті https://nabir.np.gov.ua , або звернутися до Центрів надання адміністративних послуг.

Телефони для довідок: 067-523-10-90, 050-383-99-96.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар