Як в Олександрівці прикрасили новорічне дерево

Минулої неділі, напередодні Дня Святого Миколая, жителі селища Олександрівка прикрасили у центральному парку новорічне дерево.

Про це повідомляє Перша електронна газета. 

“У соціальній мережі напередодні було чимало дебатів – ставити, як щороку, новорічну ялинку, чи ні. Більшість олександрівців схилялися до того, щоб цьогоріч, зважаючи на війну, обійтися без неї, а гроші, заплановані на її облаштування, направити на потреби наших військовослужбовців”, – розповіла депутатка селищної ради Анастасія Бурківська.

Та свято є свято, особливо, новорічне, яке з нетерпінням чекають діти. Тому з ініціативи Анастасії Бурківської, до якої долучився і колектив FAN KAVA, вирішили прикрасити тую, яка росте у парку, добре розрослася і стала схожою на ялинку. Батьки разом з дітьми охоче прийшли на захід. Мурашкіни, Горли, Хачатряни, Шабанові та ще багато родин зібралися у парку.

“Принесли кульки, банти, «дощик» у патріотичних кольорах. Дітям в радість було власноруч вішати іграшки. Загалом наше дерево прикрашають біля двохсот кульок, бантів, шишок”, – зазначила Анастасія.

За свою роботу дітлахи отримали солодощі від FAN KAVA. Батьки впевнені, що ця новорічна акція “Прикрасимо ялинку Перемоги” принесла їх «чадам» вир позитивних емоцій та радості, не дивлячись на зовсім не зимову погоду і на зовсім не святковий настрій дорослих, які розуміють всю складність нинішньої війни.

Галина Шевченко. Фото автора.

Нагадаємо, на головній площі Кропивницького відкрили алею новорічних дерев (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому новорічні ялинки засяяли святковими гірляндами на честь героїчних міст

Поширити:

Залишити коментар:

коментар