Сергій Шульга: На найближчій сесії розглянемо питання створення молодіжної ради

Проєкт рішення про створення Центральноукраїнської молодіжної ради при Кіровоградській обласній раді розглянуть депутати на найближчій сесії.

Про це повідомив голова Сергій Шульга під час зустрічі з ініціативною групою молоді, 8 грудня, інформує Перша електронна газета.

Він уточнив, рішення про молодіжну раду планувалося розглянути ще в лютому, проте війна поставила процес на паузу.

IMG-0926

«Чудово, що ви продовжуєте ініціативу, гуртуєте молодь із усіх вишів, у тому числі релокованих. Ми готові усіляко вам сприяти. Я неодноразово наголошував, що молодіжна політика на Кіровоградщині має бути. І її місія повинна полягати в тому, щоб ваше покоління не шукало себе по світу, а могло реалізувати свої ідеї тут», – зазначив Сергій Шульга.

DSC-0560

DSC-0569

Голова облради нагадав, на сесії також розглядатиметься питання про ратифікацію вступу Кіровоградщини в Асамблею європейських регіонів, яка в тому числі має молодіжне крило.

«Це потужна організація, яка підтримує і молодіжні ініціативи. Вважаю, було б добре налагодити комунікацію на цьому рівні. Тож будемо працювати», – додав він.

Як уже повідомлялося, Сергій Шульга ініціював вступ Кіровоградщини до АER. Раніше він здійснив робочу поїздку до Брюсселю.

Читайте також: “Наша область цікава Європі” – голова облради лобіює Кіровоградщину в ЄС

Поширити:

Залишити коментар:

коментар