Жителів Кіровоградщини закликають зменшити споживання електроенергії

© pixabay.com

Постійні обстріли, окупація ворогом електростанцій, масштабні руйнування ключових елементів виробництва та передачі електричної енергії призвели до значного дефіциту електричних потужностей.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ПрАТ «Кіровоградобленерго».

У таких обставинах відключення споживачів – вимушений крок, направлений на збереження балансу між виробництвом та споживанням електричної потужності та недопущення розвалу енергосистеми, повторення блекауту. Зараз попит суттєво перевищує наявні потужності генерації.

Для прикладу – в Кіровоградській області дефіцит потужності складає понад 30% звичних обсягів.

За таких умов настійне і категоричне прохання до споживачів – друзі, знизимо споживання електричної енергії в кожній оселі, установі, підприємстві як мінімум на 30%. Якщо споживання раніше було 100кВт/год на місяць, сьогодні воно не повинно перевищувати 70кВт/год, якщо споживали 500 кВт/год, зараз потрібно знизитись до обсягу не більше 350 кВт/год.

Завдяки енергетикам – забезпечення споживачів електроенергією в межах доведених лімітів, прохання до споживачів – з розумінням ставитись до ситуації, докласти всіх зусиль до зниження електроспоживання.

З повагою –

Нагадаємо,  в обленерго пояснили, чому майже 200 тисяч жителів Кіровоградщини сидять без світла

Читайте також: Кропивницький 5 діб був без води через водогін, який “реконструювали” за 47 млн.дол

Поширити:

Залишити коментар:

коментар