Для малечі у Кропивницькому презентували книги-розмальовки про місто (ФОТО)

Кропивницька міська рада

Управління культури і туризму Кропивницької міської ради спільно з видавництвом «РАНОК» завершили роботу над проєктом «Гайда до Кропивницького!».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кропивницької міської ради.

Проєкт передбачав розробку та випуск блоку друкованого видання для дозвілля дітей у серії книг-розмальовок про подорожі містами України «Подорож з олівцями».

Серія видань «Подорож з олівцями» реалізована раніше у 4 великих містах України – Харкові, Одесі, Києві та Львові, а тепер і у Кропивницькому.

Над проєктом працювали близько року, попри обстріли та пошкодження власного логістичного центру у Харкові, видавництво завершило роботу над виданням та вже доставило 1000 примірників «Гайда до Кропивницького!». Згодом книжечки можна буде придбати на сайті видавництва, у мережах супермаркетів та місцевих книгарнях.

Проєкт спрямований на популяризацію Кропивницького як привабливої туристичної території та для зацікавлення дитячої аудиторії вивчати рідне місто.

 “У книжечці на малечу чекає яскрава та весела мандрівка Кропивницьким, що вабить своєю архітектурою, затишними вуличками та цікавою історією. Її сторінки можна не лише розмальовувати, а й прикрашати сторінки наліпками та виконувати цікаві захопливі завдання”, – повідомляє пресслужба міськради.

image

1

2

Нагадаємо, Кіровоградщина вперше лідирує за рівнем туристичного збору. Завдяки переселенцям

Читайте також:  Українцям у прямому ефірі показали туристичні принади Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар