Студент кропивницького вишу захищав диплом з окопу під звуки обстрілів

© скріншот з відео

«Заздалегідь перепрошую за якість відео та можливі сторонні звуки», – розпочинає свій відео-захист дипломного проекту студент Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ Олексій Трубілко. Сторонні звуки з’являється вже не першій хвилині відео. Це звуки вибухів. Олексій знаходиться на передовій. Так, в наш час інколи доводиться одночасно захищати і диплом, і Україну.

Як повідомляють в ЦНТУ,  цього року чимало студентів здають екзамени і захищають дипломи дистанційно, передає Перша електронна газета.

Один із випускників, хто був змушений захищати диплом дистанційно, – студент четвертого курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» інженерного фахового коледжу Олексій Трубілко. Відео свого захисту він записав в окопах та надіслав до екзаменаційної комісії безпосередньо з передової.

«У хвилини відносного спокою, коли ворог зализує рани та рахує втрати, я записую це відео.  – продовжує студент. – Дозвольте представити вам дипломний проект на тему «Ультразвуковий пристрій вимірювання відстані». Актуальність даного проекту полягає у його багатозадачності…»

Далі протягом майже 10 хвилин Олексій розповідає про роботу пристрою, якому присвячено його дипломний проект.

Екзаменаційна комісія коледжу заздалегідь отримала пояснювальну записку та креслення дипломного проекту, за день до моменту захисту члени комісії ознайомились із дипломним проектом, тому могли оцінювати роботу, слухаючи запис виступу студента.

“Сам проект виконано якісно, екзаменаційна комісія оцінила його на «відмінно», – підсумовують екзаменатори. – Вітаємо, Олексій! Повертайся додому неушкодженим та з Перемогою!”.

Нагадаємо, воїн з Кропивницького танцює гопак.

Читайте також: Голованівська громада взяла шефство над однією з бригад Миколаєва

Поширити:

Залишити коментар:

коментар