Маловисківську лікарку, яка влаштувала бійку із переселенцями, звільнили

© sonnik1.com.ua

Лікарку-педіатра Маловисківського ЦПМСД Ольгу Нагорянську, яка під час прийому родини з Ірпеня влаштувала бійку, звільнили з посади.

Про це інформує департамент охорони здоров’я ОВА, повідомляє Перша електронна газета.

«Кілька днів тому в соціальних мережах було оприлюднено відео, на якому Ольга Нагорянська надзвичайно грубо і нетактовно (вважаємо це м’яким формулюванням) поводила себе під час прийому батька і доньки з м. Ірпінь. Тисячі користувачів засудили дії цієї особи», – сказано в повідомленні.

У департаменті також наголосили, що жорстко реагуватимуть на будь-які прояви поведінки працівників сфери охорони здоров’я, які суперечать морально-етичним нормам, а також поняттям військового часу.

Інцидент стався три дні тому. Подружжя з Ірпеня направилось до лікарні з  донькою задля обстеження. Проте педіатр, не зробивши жодного аналізу, вирішив відправити дитину одразу до інфекційного відділення. Батько дитини хотів вияснити у лікаря причину такого рішення. За інформацією у дописі батьків, лікарка «…почала вживати ненормативну лексику та завдавати удари по обличчю, голові та ногах татові… На додачу почала ображати й саму дитину, говоривши, що їй начхати на неї і що з нею буде потім, щоб повертали її до свого міста там на неї її чекають окупанти, обізвала Ірпінським чмом».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар