У ВНЗ Кіровоградщини вакцинуватися не поспішають

© Freepik

Робоча зустріч керівництва області з ректорами університетів відбулася у Кіровоградській ОДА сьогодні, 28 вересня.

Про це повідомляє Перша електронна за інформацією адміністрації.

Головною темою для обговорення стала вакцинація від коронавірусу викладачів і співробітників вишів. Заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Лісота наголосив, що якщо в області буде оголошено найвищий епідемічної небезпеки, то більшість університетів області будуть змушені перейти на дистанційну форму навчання. Для того, щоб продовжити навчати студентів очно, необхідно, щоб були вакциновані щонайменше 80% співробітників закладу освіти.

Андрій Лісота доручив керівникам керівникам університетів посилити роботу з вакцинації колективів. При цьому він запевнив, що обласна адміністрація організує весь процес щеплення на території самих закладів освіти в той день і час, коли це буде зручно викладачам і студентам.

«Хочу наголосити, що персональна відповідальність за проведення вакцинації серед працівників закладів вищої освіти покладається саме на керівників. Наше головне завдання – провести вакцинацію в максимально стислі терміни.», – звернувся до ректорів заступник голови облдержадміністрації Андрій Лісота.

Як повідомляла Перша електронна газета, З-поміж вишів Кіровоградщини аутсайдерами з вакцинації від COVID-19 є Льотна академія та філія Донецького національного медичного університету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар