Кропивничани приєднаються до Всеукраїнського маршу за тварин

@ Рубрика

У неділю, 5 вересня, у Кропивницькому відбудеться головна зоозахисна подія України – Всеукраїнський марш за тварин.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ініціаторів – гуманістичного руху UAnimals.

“Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди. Нас дістало, що жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться. Годі ігнорувати страждання тварин! Годі знущань! Годі експлуатації! Годі відкладати гуманність!

Ми не маємо права мовчати й шукати виправдання для бездіяльності, тому вже 5 вересня вийдемо на марш, щоби захистити тварин. Захист слабких – справа сильних!” – наголошують активісти.

Хода почнеться о 12.00 від готелю «Турист». Приєднатися можуть усі охочі. Учасників просять не брати з собою тварин, особливо котів, які можуть стресувати в натовпі.

Довідково.

Щороку Всеукраїнський марш за тварин об’єднує тисячі людей по всій Україні, які виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

Всеукраїнський марш за права тварин є гуманістичною і зоозахисною, але НЕ політичною акцією, тому партійна символіка та лозунги заборонені.

Нагадаємо, “Янгол життя” запрошує на святкування свого п’ятиріччя.

Читайте також: Семеро кропивничан отримають відзнаки і грамоти до Дня міста

Поширити:

Залишити коментар:

коментар