27 мільйонів виділять на потреби двох шкіл і дитсадка на Кіровоградщині

Цього року з Державного фонду регіонального розвитку планують виділити 27 мільйонів гривень на капітальний ремонт двох шкіл і завершення будівництва дитсадка на Кіровоградщині.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської ОДА.

Зокрема 12 мільйонів гривень з державного бюджету піде на капітальний ремонт Долинського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4. Місцевий бюджет додасть від себе 1 мільйон 352 тисячі гривень. Планується утеплити фасади, повністю замінити вікна і двері, облаштувати теплову ізоляцію, утеплити цоколь плитами. Ремонтні роботи стартують у травні цього року і мають завершитися до жовтня.

долин

На завершення капітального ремонту школи №3 у Малій Висці з Фонду регіонального розвитку держава скерує понад 6 мільйонів гривень. З місцевого бюджету виділили майже 700 тисяч. Ще 3 мільйони скерують за проєктом «Спроможна школа для кращих результатів». Загальна кошторисна вартість проєкту складає понад 20 мільйонів гривень. Тут ремонтні роботи розпочалися ще в 2015 році.

мв

На завершення будівництва дошкільного навчального закладу у Голованівську з ДФРР скерують майже 9 мільйонів гривень. Загальна кошторисна вартість проекту – понад 50 мільйонів гривень. Наразі вже збудували дитсадок і котельню, виконали всі зовнішні роботи і частину внутрішніх. Залишається облаштувати дитячий майданчик, провести благоустрій території, завершити внутрішні роботи і придбати меблі.

Загальна вартість об’єкту – понад 30 мільйонів. Його почали будувати у 2018 році.

a6326d3d8994bdb7f993ee8a60e097c0.jpg

Нагадаємо, у Новомиргородському районі в ремонт дитсадка вклали понад 2 млн грн.

Читайте також: Дитячий садок у Новоукраїнці запрацював після реконструкції

Поширити:

Залишити коментар:

коментар