Як правильно вибрати дитячі підгузки

6034c0d06dffe.jpg

Дитячі підгузки давно стали незамінним і дуже необхідним побутовим аксесуаром родин з немовлятами. Воно й не дивно, адже завдяки цьому гігієнічному засобу комфортно і малюкам, і їхнім батькам. Довгі прогулянки, спокійний сон, відсутність у дитини неприємного відчуття вологи — це лише деякі переваги користування підгузками.

Однак такі гігієнічні засоби — дуже специфічний товар. Пропонуємо розібратися в особливостях вибору підгузків, які завжди можна придбати у всеукраїнській мережі магазинів «АШАН», зокрема, і перейшовши за посиланням https://auchan.ua/podguzniki-dlja-detej/.

Головний показник розміру виробу — вага дитини

Цей параметр обов’язково вказують на пакованнях товару. Найменші розміри, із маркуванням до 2–2,5 кг, призначені для дітей, які народилися з невеликою вагою чи передчасно. Підгузки для недоношених немовлят мають спеціальний отвір для пупка.

Через непопулярність вироби нульового розміру представлені в лінійці лише певних виробників. Уточнити, в асортименті яких саме брендів є підгузки для найменших немовлят, можна в каталозі магазину на сайті. Там же ви матимете змогу пересвідчитися у наявності потрібного товару.

Зверніть увагу, що розмірні сітки виробників різняться. Такі відмінності можуть мати місце і серед різних моделей одного бренда. Обов’язково одне: кожен наступний розмір дублює верхню вагову межу попереднього. Наприклад, 4-й розмір розраховано на малюків вагою 9–14 кг, а 5-й — на 11–16 кг.

6034c0e92e951.jpg

Моделі та дизайн

Модель таких гігієнічних засобів залежить від їх розміру. Приміром, підгузки-трусики не випускають для новонароджених, вони зручніші для діток, які вже почали ходити. Широка резинка згаданого виробу надійно утримує його на малюкові й запобігає підтіканням. За необхідності такі трусики легко знімати, зокрема й тоді, коли батьки починають привчати дитину до горщика.

Корисним елементом дизайну є й індикатор вологості. Ідеться про смужку чи малюнок, який втрачає свій колір, що сигналізує про необхідність змінити гігієнічний засіб.

Сучасні моделі підгузків-плавок призначені для купання в басейні. Такі вироби не містять суперабсорбента й целюлози, проте мають водонепроникний верхній шар і ущільнювачі навколо ніжок, які надійно утримують випорожнення.

Деякі бренди випускають різні підгузки для хлопчиків і дівчаток. Особливо актуально це для старших дітей, коли такі гігієнічні засоби застосовують лише під час нічного сну. У згаданих моделях шар суперабсорбента потовщено відповідно до анатомічних особливостей тіла: ближче до живота — у виробах для хлопчиків, між ніжками та на задній частині — у підгузках для дівчаток.

6034c0dcb6b59.jpeg

Асортимент використовуваних матеріалів

Асортимент матеріалів, з яких виготовлені підгузки, різноманітний. Зокрема, ці гігієнічні засоби виробляють із:

  • бавовни;
  • текстилю;
  • целюлози;
  • поліестера.

Тип матеріалу залежить від виробника та моделі підгузків. Усі використовувані тканини є безпечними для здоров’я. Купуючи підгузки нової моделі чи від незнайомого виробника, не поспішайте: придбайте незначну кількість виробів. Ви маєте переконатися, що гігієнічні засоби є зручними у застосуванні, підхожими в плані розміру та не викликають у малюка подразнень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар