Кропивничани отримають 800 тисяч гривень допомоги від міськради

Матеріальну допомогу від міської влади Кропивницького отримають 155 учасників ООС та членів родин загиблих воїнів, а також 74 мешканців Кропивницького на загальну суму понад 800 тисяч гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

За інформацією начальника управління соціальної підтримки населення міської ради Юлії Вовк, одноразову адресну грошову допомогу за депутатськими зверненнями нададуть 74 мешканцям міста, які опинилися у складних життєвих обставинах на загальну суму 438 050 гривень.

Матеріальна допомога надійде також 89 учасникам операції Об’єднаних сил, які є мешканцями Кропивницького і цього року несли службу на Дрнбасі, у сумі 3000 гривень кожному на загальну суму 267 тисяч гривень.

Також щомісячну матеріальну допомогу у розмірі 1500 гривень призначили двом дітям загиблих воїнів на час навчання у вищому навчальному закладі – з 1 вересня 2020 року по 31 грудня.

Грошову допомогу отримають і 64 члени сімей загиблих (померлих) та зниклих безвісти учасників АТО, ООС у розмірі 2000 гривень кожному на загальну суму 128 тисяч гривень.

Нагадаємо, четверо кропивничан отримають відзнаки “За заслуги” від міськради.

Читайте також: Колишній очільник облради став почесним громадянином Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар