Псоріаз відступає!

Що на сьогоднішній день відомо про псоріаз?

  • Псоріаз – це довготривале (хронічне) шкірне захворювання, яке викликає інтенсивний ріст клітин шкіри в наслідок чого виникають ущільнені білі, сріблясті або ж червоні ділянки.

Причини виникнення псоріазу достеменно невідомі. Експерти вважають, що хвороба виникає при надмірній реакції імунної системи, що провокує запалення та лущення шкіри. В деяких випадках псоріаз передається у спадок і може бути наслідком генетичного збою.

Псоріаз може довго перебувати в “сплячому режимі” і не проявлятися зовні. Але в стадії загострення хвороба розвивається швидко і викликає появу так званих “бляшок”.

Провокуючими факторами можуть стати: холодний і сухий клімат, інфекції, стреси і сухість шкіри. Крім того, до погіршення ситуації призводять різні медичні препарати а також куріння та алкоголь.

Бляшки можуть відрізнятися за розміром. Вони зявляються на колінах, ліктях, шкірі голови та, та в нижній частині спини. Найчастіше псоріазом хворіють дорослі, але зустрічається і у підлітків. Тобто від появи псоріазу не застрахований ніхто.

Тривалий час медицина могла запропонувати хворим псоріазом лише гормональне або стероїдне лікування, що викликає масу побічних явищ небезпечних для організму в цілому.

Лише в останнє десятиріччя з’явилося декілька багатообіцяючих відкриттів в області лікування псоріазу. До їх числа також відносяться запатентовані препарати, що застосовуються для лікування в мережі медичних центрів «ДокторПРО». Препарати виготовлені на основі солей, грязей і водоростей Мертвого моря. Екстракт унікальних водоростей Dunaliella в поєднанні з мінералами Мертвого моря багато років застосовується в косметології для успішної боротьби з віковими змінами шкіри. Засоби, що містять ці інгредієнти – одні з найсильніших “ліків від старості”. Ізраїльські лікарі-дерматологи, що займалися розробкою ліків від псоріазу врахували і поєднали цілющі рослинні та мінеральні основи, завдяки чому отримали ліки що змушують псоріаз відступати та повернути шкірі здоровий вигляд на тривалий проміжок часу.

Вже зараз креми, мазі, шампуні, гелі та інші засоби зовнішнього застосування ізраїльської розробки допомагають людям, які безуспішно лікували псоріаз народними методами, та тим хто уникає токсичних медикаментозних засобів.

Отож, якщо Ви стомились від стероїдів і не знаєте куди звернутися – пропонуємо записатись на консультацію до лікаря-дерматолога медичного центру «ДокторПРО»,
та отримати якісне лікування.

Запевняємо, результати не змусять себе чекати – вже протягом перших двох тижнів Ви відчуєте полегшення та переконаєтеся: псоріаз – відступає!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар