Венедіктова призначила нового керівника прокуратури Кіровоградщини

Генеральна прокурорка Ірини Венедіктова підписала указ про призначення керівником Кіровоградської обласної прокуратури Володимира Твердохліба. Раніше він був першим заступником обласного прокурора.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт обласної прокуратури.

На початку березня журналісти Центру медіарозслідувань “Прозоро” зафіксували як службові автівки прокуратури області використовуються у позаробочий час для власних потреб прокурорів. Зокрема, близько 21:00 поруч із кафе “VIP-хатинка” помітили Володимира Твердохліба. Використання авто тоді пояснили пізнім завершенням робочого дня та нарадою в прокуратурі області.

Володимир Твердохліб має дружину та сина. У своїй декларації вказав три квартири у Харкові, одна з яких записана на дружину. Також зі своєю спутницею володіє двома земельними ділянками.

Окрім того, в його власності автомобіль “Honda CR-V” (2008 року випуску) та Toyota Camry (2007 року випуску).

За 2019 рік він отримав 463 117 гривень зарплати, 16 103 гривень від надання майна в лізинг та 299 057 гривень пенсії. Володимир Твердохліб зберігає 610 000 гривень готівки, 16 000 доларів, ще 11 000 доларів від дружини. На банківських картках подружжя 36 385 гривень та 2490 доларів.


d2a6aeaadfe0333521175b31a516a900.jpg

Володимир Твердохліб народився 21 квітня 1979 року в с. Сковородинівка Золочівського району Харківської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії України ім. Я.Мудрого. В органах прокуратури працює з 2000 року. Трудова діяльність пов’язана з роботою в органах прокуратури Харківщини. Починав на посаді стажиста районної прокуратури, потім обіймав посади помічника прокурора та старшого прокурора Дергачівського Дзержинського районів, слідчого цієї ж прокуратури; заступника Ізюмського міжрайонного прокурора, прокурора Золочівського району; згодом обіймав посади прокурора та заступника начальника відділу в апараті прокуратури Харківської області.

До призначення на посаду першого заступника прокурора Кіровоградської області обіймав посаду заступника начальника відділу організації керівництва досудовим розслідуванням злочинів у сфері службової діяльності, яке здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, що поширює свою діяльність на Харківську область.

Нагадаємо, новий голова ОДА звільнив ще двох заступників Балоня.

Читайте також: У Кропивницькому вибухнула автівка, яка належить місцевому підприємцю

Поширити:

Залишити коментар:

коментар