Інфікована COVID-19 мешканка Новомиргорода померла від серцевої недостатності

© amnu.gov.ua

78-річна мешканка Новомиргорода, яка була інфікована на COVID-19, померла від гострої серцево-судинної недостатності, що ускладнилася набряком легень.

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко, інформує Перша електронна газета.

За його словами, під час розтину встановили, що смерть настала саме від серцево-судинної недостатності, а ознак запалення легень у жінки не виявили. Факт інфікування коронавірусом підтверджують, тому проводять обстеження її родичів і близького оточення.

Нагадаємо, 19 нових випадків коронавірусу виявили на Кіровоградщині за добу. Загалом в області підтверджено 76 випадків COVID-19, із яких 2 летальних. Серед інфікованих – 27 медиків.

Більше про ситуацію в області станом на 8 квітня дивіться у відео:

Оперативна інформація про поширення коронавірусу станом на 8 квітня

78-річна мешканка Новомиргорода, яка була інфікована на COVID-19, померла від гострої серцево-судинної недостатності, що ускладнилася набряком легень. Ознак запалення легень у жінки не було виявлено. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Олег Рибальченко. Більше про ситуацію щодо поширення коронавірусу в області станом на 8 квітня – у відео. ‼️Хочете отримувати оперативну інформацію швидше? Підписуйтесь на Телеграм-канал голови ОДА Андрія Балоня: t.me/andrii_balon

Опубліковано Кіровоградська обласна державна адміністрація Середа, 8 квітня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар