19 нових випадків коронавірусу виявили на Кіровоградщині за добу

© 24tv.ua

За оперативною інформацією на 12:00 8 квітня на Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 76 випадків захворювання на коронавірус, із яких 2 летальних. Серед інфікованих – 27 медиків.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Facebook-сторінки голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня.

На COVID-19 загалом захворіли:

58 мешканців Кропивницького.
7 мешканців Кропивницького району. Вчора хворобу підтвердили ще в 1 чоловіка з с. Аджамка, який перебував на лікуванні в приватній клініці “Ацинус”.
6 мешканців Долинського району. 7 квітня у двох жінок, які перебували на госпіталізації в Долинській ЦРЛ, підтвердили COVID-19. Ще в 1 мешканки м. Долинська, яка зверталася до місцевого центру первинної санітарно-медичної допомоги, також результати ПЛР-тестування позитивні.
1 мешканець Бобринецького району. Хворобу виявили в чоловіка з с. Бобринка.

На стаціонарному лікуванні в обласній лікарні продовжують залишатися 1 жінка з с. Мар’ївка Компаніївського району, 1 чоловік з с.Паліївка Маловисківського району, 1 чоловік з смт. Вільшанка та жінка з м. Олександрії, яку перевели з госпіталя ветеранів.

Серед хворих – 27 медиків:

  • 6 лікарів з Кіровоградської обласної лікарні,
  • 20 медпрацівників з Обласного клінічного госпіталю ветеранів війни,
  • 1 медпрацівник з приватної клініки “Ацинус”.

Наразі вирішується питання госпіталізації нововиявлених хворих на COVID-19.

Нагадаємо, 4 квітня від ускладнень, спричинених коронавірусом, померла 84-річна мешканка Кропивницького, а 6 квітня – 77-річна мешканка Новомиргорода. Родичі померлих обстежуються методом ПЛР-тестування. Дезінфекція медзакладів і домівок проведена.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар