Через карантин кропивничанка не може повернутися з Америки

© glavcom.ua

Через карантин кропивничанка Тетяна Мірошніченко разом із чоловіком не може повернутися додому із Нью-Йорка. До Сполучених Штатів Америки вони прилетіли ще 11 березня, мали відсвяткувати тут медовий місяць та повернутися в Україну 20 березня, але рейс скасували.

Про це йдеться на сторінці  Суспільного, передає Перша електронна газета.

“Нам трохи вдалося застати Нью-Йорк активним: шумні вулиці, натовп людей, працюючі заклади. Таким ми бачили місто лише два дні. Після цього “Велике яблуко” заснуло. Здається, що ми з чоловіком в цьому місті самі: виключно вдвох їздимо в транспорті, спостерігаємо за порожніми вулицями Wall Street і Times Square. 20 березня мали вилетіти до Борисполя, але всі авіарейси скасовані. В аеропорту нам нічого не говорять – не знають коли відновлять авіасполучення. Консульство України не працює. Чоловік знайшов лише один рейс до Франкфурта, але з іншого аеропорту. Ми телефонували до служби підтримки авіакомпанії “Люфтганза”, нам пообіцяли поміняти квиток на рейс до Франкфурта, цей рейс запланований на 23 березня. З Франкфурта будемо самостійно шукати шляхи повернення додому”.

За словами Тетяни Мірошніченко, зараз у Нью-Йорку працюють супермаркети та деякі заклади громадського харчування. Дівчина каже, що масками користуються лише 15% населення. Паніки серед людей немає.

Нагадаємо, кропивничанин просить українську владу евакуювати його з круїзного лайнера.

Читайте також: Стан хворого на коронавірус кропивницького студента задовільний

25b395d478c92323

512f9191ca5dce2c

bdb3f55749714c14

Поширити:

Залишити коментар:

коментар