Кропивничани підтримали всеукраїнську акцію “Рік без Каті”

©“Рік без Каті”: Кропивницький! | Facebook

Учора, 4 листопада, кропивничани приєдналися до всеукраїнської акції «Рік без Каті», присвяченій пам’яті Катерини Ганзюк – громадської активістки і волонтерки з Херсона, замовне вбивство якої вже рік розслідує поліція.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Люди зібралися на площі Героїв Майдану з плакатами «Хто замовив Катю Гандзюк» та свічками. Активісти вимагають в правоохоронців знайти і покарати замовників убивства. Одним з головних підозрюваних вважають голову Херсонської облради Владислава Мангера.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року в Херсоні зловмисники облили Катерину кислотою. Через 96 днів, 4 листопада, вона померла. Виконавців убивства судили, а замовників досі не знайшли, хоча в одному з передсмертних відео Катерина називала їхні імена.

Читайте також: Фільм Олександра Жовни покажуть на міжнародному кінофестивалі в Індії.

Більше дивіться у відео:

Акція «Рік без Каті » відбулась у Кропивницькому.

Акція «Рік без Каті » відбулась у Кропивницькому. За підрахунками нашої знімальної групи, прийшли два десятка людей. Катерина Гандзюк – радниця херсонського мера. Торік у липні невідомий облив Катерину Гандзюк кислотою. Вона перенесла понад 10 операцій. Померла 4 листопада. Акція «Рік без Каті» відбулася на площі Героїв Майдану. Учасники тримали в руках плакати з написом «Хто замовив Катю Гандзюк» та свічки. Пам'ять Катерини Ганзюк вшанували хвилиною мовчання.

Опубліковано UA: Кропивницький Понеділок, 4 листопада 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар