Через аварію вода у декількох районах Кропивницького з’явиться лише сьогодні

Частина мешканців Кропивницького залишаються п’ятий день без водопостачання. Учора, 10 серпня, під час заповнення мереж водою після чотириденної реконструкції, сталася аварія водогону на вул. Сивашській. Через це фахівці водоканалу були змушені знову відімкнути подачу води у центральну частину міста та на Кущівку. Повністю відновити водопостачання планують сьогодні, близько 17.00.

Про це Першій електронній газеті повідомила директорка КВКГ ОКВП “Дніпро-Кіровоград” Валентина Давидчук.

За її словами, учора, під час заповнення мереж водою, сталася аварія на вул. Сивашській, на місці під’єднання нової труби до старого водогону.

“Тимчасово було припинено водопостачання, і наші бригади працювали там усю ніч. На Полтавську та Новомиколаївку – воду запустили. Без водопостачання досі центральна частина міста, частина Кущівки і район вул. Родімцева.

Сьогодні аварію вже ліквідували і зараз ми знову заповнюємо мережі водою. За декілька годин ситуація повинна нормалізуватися”, – розповіла Валентина Давидчук.

Керівниця водоканалу особисто контролює перебіг ремонту і заповнення мереж. Запеняє – близько 17:00 повністю відновиться водопостачання усього міста.

Кропивничани масово обурюються у соцмережах через цю ситуацію. Містяни нарікають, що їх у спеку на 5 днів залишили без води. Окрім того, водоканал не дотримувався графіків підвезення води у дні відсутності водопостачання.

Нагадаємо, для проведення масштабної реконструкції частини водогону, лівобережна частина міста 4 дні була без води. Фахівці водоканалу міняли старі труби, які ще 20 років тому віджили свій термін, на нові пластикові.

photo_2018_08_08_17_13_45

Напередодні відключення водопостачання у частині мікрорайонів із кранів почала текти коричнева вода. У водоканалі повідомили, що зміни кольору води тимчасові і пов’язані зі зміною напрямку руху води.

фото із соцмережі Facebook

На мікрорайоні “Шкільний”, де не повинні були припиняти водопостачання, декілька днів виникали проблеми із тиском води у кранах.

Відновити водопостачання обіцяли 10 серпня о 15:00. Проте сьогодні, 11 серпня, мешканці центральної частини міста та Кущівки досі без води.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар