Кропивницький “Золотой Век” вдома двічі розгромив баскетболістів із “Черкаських Мавп-2”

© bk-zolotoyvek.kr.ua

Кропивницький “Золотой Век” двічі розгромив баскетболістів із “Черкаських Мавп-2” – учора, 3 лютого поєдинок завершився з рахунком 118:65, а напередодні, кропивничани здолали черкащан 124:69.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією із офіційного сайту БК “Золотой Век”.

Через переповнений лазарет тренер кропивничан Георгій Ступенчук використовував у обох поєдинках із черкащанами дещо експериментальний склад. Втім, як і у п’ятницю особливого спротиву збоку «Мавп-2» господарі не відчули.

Ближче до середини першої чверті кропивничани вели у рахунку – 19:0!

І тільки після другого тайм-ауту, який взяли гості, їм вдалося «розмочити» рахунок і почати набирати очки. Хоч, варто відзначити, протягом усієї зустрічі це їм давалося дуже складно. Натомість гравці «Золотого Века» грали у своє задоволення, відпрацьовуючи власні ігрові схеми та комбінаційну гру.

Найрезультативнішими гравцями у складі кропивничан у суботу стали Богдан Сосой (23 очки, 16 результативних передач) і Сергій Юрченко (26 очок, 10 підбирань), які записали до свого активу дабл-дабл, а також В’ячеслав Моторчук (22 очки), Олексій Масальський (21 пункт) і Дмитро Антонець (15 очок).

Наступні домашні ігри у чемпіонаті «Золотой Век» проведе 17-18 лютого. У гості до кропивничан завітає баскетбольний клуб «СумДУ».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар