Кропивничани скаржаться на відсутність освітлення на трьох провулках

В Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням відновити зовнішнє освітлення на провулках Арнаутовському, Гризодубової та Компаніївському. За словами авторки петиції, відсутність освітлення сприяє підвищенню криміногенної та аварійної ситуації у нічний час, також збільшує травматизм перехожих та водіїв.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Із метою забезпечення життєвих потреб територіальної громади м. Кропивницького, необхідно привести електромережі зовнішнього освітлення до норм і стандартів згідно діючого законодавства”, – йдеться у петиції.

Читайте також: За махінації проект часткової реконструкції набережної Інгулу просять зняти з конкурсу Громадського бюджету

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 28 листопада петицію підписали 4 особи з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Читайте також: Кропивничани просять встановити ліхтарі на Балашівці

Нагадаємо, В Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням позбавити проект “Реконструкція Набережної р.Інгул” Артема Стрижакова права участі в конкурсі проектів Громадського бюджету через махінації під час голосування та невідповідність нормам Положення. Зокрема, через те, що деяких школярів знімали з занять і централізовано підвозили для голосування. Окрім того, на думку автора петиції, проект не мав бути допущеним до голосування вже на стадії розгляду, оскільки він носить фрагментарний характер (передбачає реконструкцію лише частини набережної), що суперечить положенням Громадського бюджету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар