Завтра на 118-й маршрут виїдуть великогабаритні автобуси, – міський голова

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Автобус МАЗ на маршруті №103

Завтра, 31 жовтня, на 118-ому автобусному маршруті виїдуть нові великогабаритні МАЗи.

Про це під час апаратної наради повідомив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, інформує кореспондент Першої електронної.

Автобусний маршрут номер 118 буде курсувати від Центрального ринку на мікрорайон Велика Балка.

Нагадаємо, у Кропивницькому схему руху маршруту №116, на якому незабаром виїдуть великогабаритні автобуси МАЗ, продовжать до селища Молодіжного.

12 жовтня на засіданні виконавчого комітету міської ради Кропивницькому вже продовжили схему руху цього маршруту до Лісопаркової.  Окрім того, змінилися маршрути загального користування № 103, 104-а, 118, 123, 274. Відзначимо, тимчасова вартість проїзду в цих автобусах складатиме 4 грн.

Також відзначимо, 22 жовтня, перші 8 з 20 великогабаритних МАЗів, які КП “Електротранс” придбало за 69,5 млн грн, виїхали на двох міських маршрутах – №274 та №111-Б. Близько 7.00 два автобуси відправилися у свій дебютний рейс від площі Богдана Хмельницького.

25 жовтня чотири нові великогабаритні автобуси МАЗ, які придбала міська влада, вирушили у свої дебютні рейси на міських маршрутах №103 і 123.

Минулого тижня у Кропивницький із Білорусі доїхав останній із 20-ти автобусів МАЗ, які цього року закупила міська влада.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Завтра на 118-й маршрут виїдуть великогабаритні автобуси, – міський голова

  1. А як щодо хоть одного габаритного автобуса з Катранівки до обласної лікарні …сьогодні зранку 5А да 284 не зупинялися, прийшлося добиратися двома маршрутками ???? канікули закінчилися, почався колапс…

Коментарі заборонені.