У Кропивницькому особливі діти змогли відчути себе поліцейськими

Патрульні Кропивницького долучилися до справжнього свята дитячих мрій. Близько 40 діточок з особливими потребами змогли цього дня посидіти в салоні Toyota Prius, покрутити кермо, поспілкуватися з охоронцями порядку, познайомитися із спецзасобами, потримати в руках рацію та відчути себе справжніми поліцейськими.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Патрульну поліцію Кропивницького.

15-річному Володимиру лікарі поставили діагноз аутизм. А він мріє стати – поліцейським. Із захватом він споглядає за роботою патрульних і мріє, що колись-таки приміряє поліцейську фуражку. Його мрія здійснилася.

Щастю від такого спілкування у дітей не було меж. Вони довго не відпускали від себе інспекторів, взявши їх в полон своїм веселим сміхом та обіймами.

«Ви створили неймовірне, яскраве і незабутнє свято для наших янголят. Радість в очах дітей та їх батьків – це те, заради чого варто жити і працювати», – такими словами звернулася до патрульних голова організації матерів дітей з інвалідністю «Серце матері» Людмила Шукрута.

Малеча так потоваришувала з патрульними, що запросила їх на відкриття літнього табору, яке заплановано 26 червня на території Свято-Успенського Храму. Інспектори з радістю відгукнулися на запрошення, а на згадку про свою зустріч подарували їм цікаві тематичні книжки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар