11 обласним медзакладам Кіровоградщини призначили нових-старих керівників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
зображення seminars.dtkt.ua

Сьогодні, 19 травня, депутати Кіровоградської облради продовжили термін перебування на посаді 11 керівників обласних медзакладів.

Передає кореспондент Першої електронної із засідання сесії.

Майже всі кандидатури були затвердженні без обговорення. До деяких із керівників були питання щодо “благодійних внесків” у їхніх закладах. А до очільника КЗ “Кіровоградське обласне бюро судово-медичної експертизи” були запитання щодо ймовірного вбивства світловодського активіста. Представники “Свободи” фактично звинуватили судмедекспертів у підтасуванні результатів експертизи тіла загиблого. Але Володимир Шилан відкинув ці звинувачення і запевнив, що згідно експертизи, активіста не вбивали.

Більшістю голосів облрада вирішила:

  1. Продовжити термін перебування Шилана Володимира Івановича на посаді начальника комунального закладу “Кіровоградське обласне бюро судово-медичної експертизи” строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з ним контракту. (очолює з 1996 року)
  2. Продовжити термін перебування Тарасенка Олександра Івановича на посаді головного лікаря комунального закладу “Кіровоградська обласна психіатрична лікарня” строком на три роки та в установленому порядку внести зміни до укладеного з ним контракту. (очолює заклад з 16 грудня 1996 року)
  3. Продовжити термін перебування Сябренка Геннадія Петровича на посаді головного лікаря Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з ним контракту. (обіймає посаду з 2002 року)
  4. Продовжити термін перебування Сухомлин Ганни Миколаївни на посаді головного лікаря комунального закладу “Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер” строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з нею контракту. (головний лікар з 2010 року)
  5. Продовжити термін перебування Попович Мар’яни Юріївни на посаді головного лікаря комунального закладу “Кіровоградський обласний шкірно-венерологічний диспансер” строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з нею контракту.
  6. Продовжити термін перебування Мельничук Ольги Яківни на посаді головного лікаря Обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих строком на три роки та в установленому порядку внести зміни до укладеного з нею контракту.
  7. Продовжити термін перебування Ляшенка Анатолія Степановича на посаді головного лікаря Кіровоградської обласної стоматологічної поліклініки строком на три роки та в установленому порядку внести зміни до укладеного з ним контракту.
  8. Продовжити термін перебування Кіби Сергія Івановича  на посаді головного лікаря комунального закладу “Кіровоградська обласна станція переливання крові” строком на три роки та в установленому порядку внести зміни до укладеного з ним контракту.
  9. Продовжити термін перебування Давосира Ігоря Зіновійовича на посаді головного лікаря комунального закладу “Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер” строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з ним контракту.
  10. Продовжити термін перебування Андреєвої Лариси Миколаївни на посаді головного лікаря Кіровоградської обласної лікарні строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з нею контракту.
  11. Продовжити термін перебування Бондаря Володимира Павловича на посаді головного лікаря комунального закладу “Кіровоградське обласне бюро медико-соціальної експертизи” строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з ним контракту.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар