Із трьома керівниками медзакладів Олександрії продовжили контракт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 19 травня, депутати Кіровоградської облради продовжили термін перебування на посаді 3 керівників олександрійських медзакладів.

Передає кореспондент Першої електронної із засідання сесії.

Більшістю голосів облрада вирішила:

  • Продовжити термін перебування Сотенко Алли Іванівни на посаді головного лікаря комунального закладу “Олександрійський протитуберкульозний диспансер” строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з нею контракту.
  • Продовжити термін перебування Скоропад Людмили Володимирівни на посаді головного лікаря комунального закладу “Олександрійський шкірно-венерологічний диспансер”  строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з нею контракту.
  • Продовжити термін перебування Мозгової Даріко Михайлівни на посаді головного лікаря комунального закладу “Олександрійська психіатрична лікарня” строком на п’ять років та в установленому порядку внести зміни до укладеного з нею контракту.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар