Екс-кандидат на посаду міського голови Кропивницького незабаром офіційно очолить спецінспекцію міста

фото зі сторінки Андрія Максюти у соцмережі Фейсбук

Колишній кандидат у міські голови Кропивницького Андрій Максюта, який з початку жовтня стажувався на посаду керівника міської спецінспекції, успішно пройшов конкурсну комісію.

“Як відомо на роботу до органів місцевого самоврядування приймають за конкурсом. Учора відбулось засідання конкурсної комісії, на якій Андрій Максюта у якості кандидата на пост начальника спецінспекції отримав 23 бали з 25 максимально можливих”, – повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук активіст Максим Сінченко.

Цю інформацію Першій електронній підтвердив і сам Максюта.

За результатами свого засідання конкурсна комісія рекомендувала Андрія Максюту на посаду начальника спецінспекції. Справа залишилась за підписом міського голови Андрія Райковича.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням міського голови Кропивницького №400-К від 10 жовтня 2016 року Андрія Максюту було зараховано на стажування на посаді начальника спеціалізованої інспекції міської ради.

Протягом свого стажування він проявив неабияку активність, яку супроводжував публічними звітами у соцмережах.

Андрій Максюта у 2015 році був суперником нинішнього міського голови у перегонах за крісло очільника міста. Нині являється директором ТОВ «Охоронно- юридична фірма «Сокіл», головою ГО “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади та правоохоронних органах”. Під час виборів до ВР у 2014 році Максюта був екс-керівником міського виборчого штабу Радикальної партії Олега Ляшка , нині безпартійний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар