У Кропивницькому стіни дитячого інфекційного відділення прикрасили малюнками

Ілюстрація vip.volyn.ua

Учора, 24 листопада, у Кропивницькому відкрили другий поверх дитячого інфекційного відділення. На ремонт було витрачено 1 млн. 280 тисяч гривень.

Про це повідомляє сайт Управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради.

В урочистому відкритті взяли участь міський голова Кропивницького Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук.

Першого грудня відділення розпочне прийом перших пацієнтів і запрацює в штатному режимі.

“Тут капітально відремонтували 12 двомісних та тримісних боксованих палат, де лікуватимуть дітей з інфекційними захворюваннями. В усіх палатах створені комфортні умови для довготривалого перебування маленьких пацієнтів. Відділення укомплектоване новим обладнанням та меблями. Змонтована і автономна припливно-витяжна система вентиляції, яка зроблена фахово і не потребує допоміжних заходів по догляду за нею – відзначив головний лікар Центральної міської лікарні Олександр Артюх – Кожна палата ізольована, щоб звести до мінімуму розповсюдження інфекції. Усі бокси прикрашені малюнками, які створили викладачі та учні міської художньої школи імені Осмьоркіна”.

На ремонт другого поверху було витрачено 1 млн. 280 тисяч гривень. Нагадаємо. навесні цього року запрацював відремонтований перший поверх відділення на 25 ліжок.

Фото uozkmr.kr.ua
Фото uozkmr.kr.ua
Фото uozkmr.kr.ua
Фото uozkmr.kr.ua
Фото uozkmr.kr.ua
Фото uozkmr.kr.ua
Фото uozkmr.kr.ua
Фото uozkmr.kr.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар