Кількаденному ФОПу довірили ремонт житла для переселенців на 9 млн. грн.

© dzo.com.ua

Петрівська селищна рада 18 травня уклала з фізичною особою підприємцем Оленою Валентинівною Шугуровою угоду про ремонт тимчасового житла для переселенців вартістю 9,1 млн грн.

Про це пише видання «Наші гроші. Регіон», повідомляє Перша електронна газета.

Закупівлю провели напряму, без тендеру.

Згідно з угодою, до кінця року підприємиця має завершити капітальний ремонт приміщення для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб по вул. Центральна, 6 в смт Балахівка Олександрійського району. Для виконання робіт за погодженням із селищною радою може залучатися субпідрядник.

В укладеній угоді немає детального кошторису та плану робіт. В документі «Договірна ціна» зазначено, що на матеріальні ресурси закладено 5 млн грн, оплату праці – 1,1 млн грн, додаткові витрати, пов’язані з інфляцією – 774 тис. грн та інше.

ФОП Олена Валентинівна Шугурова зареєструвалася в Олександрії 15 травня 2023 року, тобто за три дні до укладення угоди з селищною радою. За даними аналітичної системи Youcontrol, також жінка є керівницею і співзасновницею будівельного підприємства «Добробуд-2». Це підприємство на публічних закупівлях отримало договорів на 8,7 млн грн. Всі угоди від структурних підрозділів чи закладів, що підпорядковані Петрівській селищній раді.

Нагадаємо, суд не задовольнив бажання власника «колізею» отримати за безцінь землю під ним.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар