В Олександрії будують МакДональдз

В Олександрії активно будується ресторан “МакДональдз”. Компанія інвестує в місто чималі кошти, а міська влада, у свою чергу, зобов’язалася облаштувати навколишню територію.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією міського голови Сергія Кузьменка.

“Компанія вкладає у місто чималі кошти. Міська влада, коли запрошувала інвестора, обіцяла зі свого боку взяти зобов’язання – облаштувати територію, прилеглу до траси М-30 в межах Олександрії” – наголосив Кузьменко.

Посадовець зазначив, що під час чергової сесії міська рада виділила 1 млн грн на проектування організації дорожнього руху на перехресті проспекту Соборного та вулиці Гетьмана Мазепи. Це перша частина внеску громади в цей інвестиційний проект.

“Наше місто знаходиться майже посередині найдовшого автошляху України – М-30, який з’єднує схід і захід нашої країни. Офіс Президента назвав цю трасу Дорогою Єдності. Ми маємо зробити цю локацію в межах міста безпечною і сучасною як для жителів, так і для гостей, які зупинятимуться у нас.” – розповів голова міськради.

Нагадаємо, будівництво «МакДональдзу»та «Епіцентру» в Олександрії мало стартувати ще навесні минулого року. Проте через вторгнення ці інвестиційні проекти тимчасово відклали.

Читайте також: Документація для будівництва аеропорту «Кропивницький» коштуватиме 22,4 млн. грн

Поширити:

Залишити коментар:

коментар