На Кіровоградщині проведуть освітні зустрічі для охочих створити власний бізнес

© Twitter

Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області розпочинає освітні зустрічі з охочими створити власний бізнес чи відкрити новий напрямок у вже існуючому.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської обласної ради.

«Ми започатковуємо відкриті зустрічі. Під час першої розповімо охочим започаткувати власну справу або ж розширити, які існують можливості отримати фінансування для старту. Це і про підтримку нашого фонду підприємцям, і про державні гранти в рамках програми «єРобота». До нас долучається також бізнес. Тож зустріч буде у форматі діалогу. Кожен зможе задати питання і ми всі разом попрацюємо над тими чи іншими кейсами», – пояснила директорка фонду Ольга Ковальова-Алокілі.

Вона уточнила, що зустрічі також будуть цікаві внутрішньо переміщеним особам, які вирішили залишитися на Кіровоградщині і які мають ідеї для стартапів.

Перша зустріч відбудеться уже найближчого четверга – 7 липня – о 17:00 у громадському просторі МIR 2.0 за адресою: вул. Велика Перспективна,19.

Нагадаємо, в Україні запускають грантові програми для розвитку сільського господарства. Також Український ветеранський фонд започаткував проєкт з мікрофінансування бізнесу – до 20 тис. грн можуть отримати ветерани і їхні сімʼї.

Читатйе також: Кіровоградська РТПП допомагає організації бізнесу «під ключ»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар