Скільки у квітні заробив голова ОДА Андрій Балонь

Через карантинні обмеження зарплати високопосадовців у квітні стали значно менші, ніж у березні, коли в Україні деякі голови облдержадміністрацій отримали по 60-80 тисяч гривень. Зокрема, цього місяця зарплата очільника Кіровоградщини Андрія Балоня склала 47 230 грн. Минулого місяця ця сума була більша – 55 583 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Слово і діло“.

Нагадаємо, Кабінет міністрів ухвалив постанову, якою зарплати керівників та членів виконавчих органів, членів наглядових рад державних компаній на час карантину обмежили до 10 мінімальних, тобто максимум до 47 тисяч 230 гривень.

Найбільшу суму нарахували голові Дніпропетровської ОДА Олександру Бондаренку в розмірі 58 тис. 64 грн. Як пояснили нам в облдержадміністрації, після того, як за документами проведуть розпорядження щодо утримання нарахувань, у травні із зарплати Бондаренка вирахують “переплату” за квітень, тому наступного місяця він отримає меншу суму.

281322842175ab03ecff30f1162d84ff.png

Новопризначений голова Закарпатської ОДА Олексій Петров приступив до виконання обов’язків 23 квітня, тому йому було нараховано лише 13 тис. 494 грн.

Віталій Федорів, який був призначений головою Івано-Франківська ОДА на день пізніше від свого закарпатського колеги, має лише 11 тис. 60 грн нарахувань до зарплати.

Усім іншим головам облдержадміністрацій у квітні нарахували “мінімалку” у розмірі 47 тис. 230 грн. Виключенням є голова Запорізької ОДА Віталій Туринок, якому нарахували 46 тис. 862 грн.

Нагадаємо, у центрі Кропивницького жінка била пляшкою з водою об пам’ятник і кликала голову ОДА

Читайте також: Диpектop депapтaменту сoцзaхисту нaселення Кіpoвoгpaдськoї OДA пішов з посади

Поширити:

Залишити коментар:

коментар