У Кропивницькому скасували перепустки для проїзду в комунальному транспорті

У Кропивницькому для проїзду в тролейбусах та автобусах більше не потрібна перепустка “Критична інфраструктура”. Їздити під час карантину в комунальному транспорті можуть усі працюючі кропивничани. Обмеження є для непрацюючих пенсіонерів, яким більше 60 років та дітей до 14 років без супроводу батьків.

Про це йдеться в сюжеті UA: Кропивницький, повідомляє Перша електронна газета.

Перепустки наприкінці березня видали медикам, аптекарям, поліцейським, продавцям продуктових магазинів, працівникам житлово-комунального господарства.

За словами начальника міського управління транспорту Віктора Житника, перепустки “Критична інфраструктура” не дають першочергового права проїзду.

Кропивничанка Ніна Штаненко працює у продуктовому магазині. Вважає, що кондуктори мають регулювати, кого брати в першу чергу:

“Хоча б у години пік регулювати. Є такі, хто може поїхати і на пів години пізніше. У мене ж, наприклад, електронна перепустка, я не можу запізнюватись”.

Зазначимо, 2 квітня Кабінет Міністрів дозволив міським перевізникам збільшити кількість пасажирів до кількості сидячих місць у транспорті. До цього вона не повинна була перевищувати половину сидячих місць.

Нагадаємо, тролейбусний маршрут №8 у Кропивницькому працюватиме і після карантину.

Читайте також: Кропивничани просять пустити тролейбуси на Велику Балку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар