Тролейбусний маршрут №8 у Кропивницькому працюватиме і після карантину

Новий тролейбусний маршрут №8 “вул. Генерала Жадова – Обласний онкологічний диспансер”, який на початку квітня тимчасово запустили для перевезення пасажирів до медзакладів у Кропивницьому, працюватиме і після карантину.

Про це в ефірі програми “Радіомайдан” заявив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Житник, повідомляє Перша електронна газета.

“Із урахуванням великої кількості звернень від мешканців та депутатів, а також неприємного досвіду, коли приватні перевізники не дуже добре працюють увечері, ми вирішили залишити цей маршрут на постійній основі. Його обслуговуватимуть тролейбуси з автономним ходом”, – додав Віктор Житник.

Зазначимо, що маршрут розроблили з урахуванням необхідності перевезень пасажирів до медзакладів, які розташовані на вулицях Генерала Жадова та Космонавта Попова, а також Обласної лікарні, Дитячої обласної лікарні та Облонкодиспансеру. Переглянути графік руху тролейбусу можна за посиланням.

Як відзначив Віктор Житник, із запровадженням в Україні жорсткішого карантину, робота міського громадського транспорту ускладнилася. Зокрема приватні перевізники Кропивницького відмовляються здійснювати перевезення на закріплених за ними маршрутами. Пасажирські перевезення забезпечує виключно КП “Електротранс”.

Нагадаємо, кропивничани просять пустити тролейбуси на Велику Балку.

Читайте також: Тролейбус №1 тимчасово їздить за новою схемою

Поширити:

Залишити коментар:

коментар