Шахтарі Кіровоградщини призупинили перекриття доріг до понеділка

Працівники “Смолінської”, “Новокостянтинівської” та “Інгульської” шахт призупинили акцію протесту з перекриттям доріг до понеділка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, повідомляє Перша електронна газета.

“На зарплатні карти уранщиків перерахували дріб’язок – суми від 400 до 1500 грн, проте радикально ситуації ці копійки не змінюють.

Залишається заборгованість, залишається підвішене майбутнє підприємства з 5000-м колективом. То ж в понеділок, працівники шахт готові знову виходити на трасу заради свого майбутнього, права жити й працювати в Україні”.

Раніше гірники перекрили дорогу по напрямку Кропивницький – Умань біля Смоліного та на трасі “Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя” біля села Бережинка.

Нагадаємо, через невиплату зарплати у Києві протестували гірники з Жовтих Вод та працівники трьох урановидобувних шахт Кіровоградської області: “Інгульська”, “Смолінська” та “Новокостянтинівська”. Вони входять до складу державного підприємства “Східний гірничо-збагачувальний комбінат”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар