Ресторан “Апельсин” у Кропивницькому оштрафували на 28 тисяч гривень

© скріншот із промо ролику ресторану

Власника ресторану “Апельсин” у Кропивницькому оштрафували на 28 338 гривень за порушення у сфері безпечності харчових продуктів. Зокрема, під час перевірки у закладі виявили прострочені ще з 2011 року продукти, м’ясо і рибу без відповідного маркування та ще низку порушень.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Як розповіли у пресслужбі ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, під час перевірки фахівці встановили, що готові страви та продукти в морозильних камерах не розмежовані – відварене м’ясо, копчена риба, морозиво, масло зберігаються разом з сирим м’ясом, свіжомороженою рибою тощо. Через відсутність контрольних термометрів у морозильних та холодильних камерах неможливо підтвердити дотримання температурних режимів зберігання продукції, що унеможливлюють розмноження мікроорганізмів і формування токсинів тощо.

“Виявлені в закладі порушення є такими, що створюють загрозу для життя та здоров’я людини, за що передбачена відповідальність відповідно до закону. За результатами перевірки на фізичну особу-підприємця оштрафували на 28 338 гривень”.

Нагадаємо, через масове отруєння у “Шинку” відкрили кримінальну справу.

Читайте також: У поварів та офіціанта з “Шинку” виявили сальмонельоз

Поширити:

Залишити коментар:

коментар