Завтра у Кропивницькому вийдуть на акцію проти капітуляції

© rbc.ua

У вівторок, 28 липня, о 16:30 на площі Героїв Майдану активісти Кропивницького осередку Руху Опору Капітуляції організують акцію “Наша армія – миру гарант, а Росія – окупант!”. Учасники заходу вирушать колоною від площі Героїв Майдану по вулиці Дворцова до обласного управління СБУ, де проведуть мітинг і зареєструють заяву про злочин за статтею “державна зрада”.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі прес-служба РОК-Кропивницький.

“Зе-влада перейшла до активної фази підписання капітуляції – нині вони забороняють не тільки відстрілюватись, а й використовувати безпілотники, проводити розвідку на окупованій території, робити укріплення, рятувати поранених… зрадники намагаються остаточно здати Україну ворогу. Не допустимо цього! У вівторок збираємось на площі Героїв Майдану і йдемо до обласного СБУ, подати заяву про вчинення злочину – державної зради. Не будьте байдужими, приходьте!”, – зазначив координатор Руху опору капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, нещодавно у Мінську було узгоджено домовленість про нове “перемир’я”. Фактично, оголошуючи “перемир’я”, влада обеззброїла нашу армію:

  • Ми позбавлені права відкривати вогонь у відповідь. Тобто, ми стаємо мішенню.
  • Ми позбавлені права вести розвідувальну діяльність. В умовах бойових дій це означає, що армії «викололи очі».
  • За будь який опір агресору наших військових можуть притягнути до дисциплінарного покарання.
  • Росія практично перетворюється на спостерігача. Україну змусять домовлятися з так званими ЛДНР.

“Якщо Україна згодиться на цей крок – ми отримаємо поразку у війні.

В той же час, Кіровоградське обласне СБУ єдине в Україні, яке веде розслідування інцидентів, пов’язаних з розведенням сил на Донбасі, візитом Президента Зеленського в Оман та створенням “консультради” з бойовиками як одну справу про держзраду. Справу відкрили за заявою координатора РОК Дмитра Сінченка”.

Посилання на подію у Facebook – тут.

Нагадаємо, кропивничанин Дмитро Сінченко судиться із Зеленським.

Читайте також: У Кропивницькому вшанували пам’ять жертв збитого росіянами малайзійського боїнга “МН-17”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар