Водій-порушник намагався підкупити патрульних у Кропивницькому

© 20 хвилин

Учора на вулиці Перша Виставкова поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2102, який проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора. 53-річний водій запропоновував інспекторам хабар.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Патрульні неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, але той швидко запхав гроші до кишені поліцейського.

На водія патрульні склали протокол за проїзд на заборонний сигнал світлофора, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадуємо, що за ч.1 ст.369 (Пропозиція поліцейському неправомірної вигоди) ККУ передбачена максимальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.

Нагадаємо, під час аварії на Кіровоградщині загинув чоловік.

Читайте також: Поліцейський із Кіровоградщини врятував жінку в зоні ООС

Пропозиція неправомірної вигоди на Першій Виставковій

Водій, який проїхав на червоний сигнал світлофора, пропонував патрульним хабарСьогодні, близько 9-ї години, на вулиці Перша Виставкова поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2102, який проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора.Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, 53-річний водій запропоновував інспекторам неправомірну вигоду.Охоронці порядку неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, але той швидко запхав гроші до кишені поліцейського. На керманича патрульні винесли постанову за ч.2 ст.122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу.Нагадуємо, що за ч.1 ст.369 (Пропозиція поліцейському неправомірної вигоди) ККУ передбачена максимальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4 років❗️ #Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Середа, 17 червня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар