В Олександрії поліцейський ударив нетверезого водія мопеда

@ WestNews

В Олександрії патрульні помітили мопед “Viper Sport”, водій та пасажир якого їхали без шоломів, чим порушували вимоги ПДР. Згодом виявилося, що водій мав ознаки сп’яніння. Він провокував правоохоронців, внаслідок чого один із них вдарив чоловіка.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції області у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“Законну вимогу зупинитися водій не виконував, а пасажир почав показувати непристойні жести та виражатися нецензурною лайкою в сторону поліцейських. Після зупинки мопеда поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

У зв’язку з відмовою проходити огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку в присутності двох свідків на водія було складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння).

Під час складання адміністративних матеріалів пасажир мопеда, який також перебував з ознаками алкогольного сп’яніння, постійно провокував конфлікт з охоронцями порядку. Внаслідок чого один з поліцейських застосував фізичну силу, завдавши чоловікові удару.

За цією подією управлінням патрульної поліції Кіровоградської області ініційовано службове розслідування, поліцейських на час розслідування відсторонили від виконання службових обов’язків”.

Для надання правової оцінки діям поліцейських всі матеріали передадуть у Державне бюро розслідувань.

Нагадаємо, у Кропивницькому закінчився сезон велопатруля.

Читайте також: Поліцейський УЗЕ, який збив велосипедиста в Олександрії, був п’яним, – ДБР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар