Поліцейський УЗЕ, який збив велосипедиста в Олександрії, був п’яним, – ДБР

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали оперуповноваженого Управління захисту економіки в Кіровоградській області, який насмерть збив велосипедиста в Олександрії. За їхньої інформацією, під час ДТП він був п’яним.

Про це йдеться на сайті ДБР, повідомляє Перша електронна газета.

За попередньою інформацією, оперуповноважений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за кермом автомобіля  «Mercedes benz» скоїв наїзд на велосипедиста. Потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму та був доправлений до місцевої лікарні, де помер, не приходячи до тями. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру.

95f43a92549f48843185b2113a250787.jpg

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура України, оперативний супровід – Кіровоградське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

У разі доведення вини, поліцейському загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 2 жовтня, близько 21:30 в Олександрії насмерть збив велосипедиста в Олександрії. Від отриманих травм чоловік помер в лікарні.

Читайте також: На Балашівці Skoda та Toyota потрапили в ДТП

4bfa860cd755c5b2e81dd22fec04d9e8.jpg

ceb3417b407a20ad7f2ee1602788ffdb.jpg

Деталі дивіться в сюжеті Суспільного:

Поліцейського, якого підозрюють у скоєнні смертельної аварії в Олександрiї, затримал

Поліцейського, якого підозрюють у скоєнні смертельної аварії в Олександрiї, затримали. Про це Суспільному розповів його адвокат Володимир Мунтян. Каже, затримали підзахисного о сьомій тридцять ранку. Аварія сталась 2 жовтня о 21.30. Водій збив велосипедиста. Від отриманих травм він помер в лікарні. Про це Суспільному повідомив начальник відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту управління обласної поліції Костянтин Тарасенко. Розповів, що водій з місця події не тікав, викликав швидку допомогу. Розпочали кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть.

Опубліковано UA: Кропивницький Четвер, 3 жовтня 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар