Затриманий на хабарі кропивницький депутат може вийти під заставу

© Центральноукраїнський антикорупційний офіс у соцмережі Facebook

Ленінський райсуд обрав міру запобіжного заходу депутату райради Кропивницького, якого підозрюють у хабарництві. Суддя ухвалив рішення про застосування до нього застави у розмірі 140 тис. 960 грн.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

За інформацією Центральноукраїнського антикорупційного офісу затримали депутата Фортечної районної у м. Кропивницькому ради, керівника ТОВ “Рекламне Агенство Рік-Медіа” Олександра Рацула.

Джерело інформує, що Рацул вимагав та отримав 133 тис. грн від підприємця гроші за вплив із метою отримання рішення виконкому про надання в оренду 5-ти земельних ділянок під розміщення 5 рекламних щитів – біллбордів, та відповідно отримання необхідних дозвільних документів.

Зазначимо, що Доцент кафедри соціальної педагогіки та психології ЦДПУ Олександр Рацул раніше очолював Фортечну райраду.

На чергових місцевих виборах 2015 року Олександр Рацул балотувався до Фортечної районної у місті ради першим номером списку Партії Пенсіонерів України.

А 12 вересня 2017 року Олександр Рацул отримав відзнаку виконавчого комітету міськради Кропивницького “За заслуги” ІІ ступеня. Як повідомляється на сайті міськради, ці відзнаки вручали “за особливі заслуги перед містом, територіальною громадою, особистий внесок у розвиток соціально-економічної сфери міста та активну громадську позицію”.

36759649_928483977332402_1656387307734827008_n
© Центральноукраїнський антикорупційний офіс у соцмережі Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар