На Кіровоградщині підприємець отримав 711 тис. грн штрафу за захоплення території кар’єру

© bankruptcy-ua.com

На території Куцеволівської сільської ради Онуфріївського району отримав штраф на суму 711 тисяч гривень за фактом самовільного зайняття земельних ділянок на території гранітного кар’єру.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області.

Управлінням з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області під час перевірки питань дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель встановлено факт самовільного зайняття земельних ділянок загальною площею 28,4 га, розташованих на території Куцеволівського гранкар’єру (с.Куцеволівка Онуфріївського району Кіровоградської області). За результатами перевірки правопорушнику ФОП «Чернобук В.І.» в особі Чернобука Володимира Івановича нараховано шкоду в сумі 711 тис. 147 грн.

Загалом за І квартал 2018 року фахівці Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області провели 168 перевірок дотримання вимог земельного законодавства. Як результат, виявлено 56 порушень, складено 32 протоколи, винесено 30 постанов, із них 28 – про притягнення до адміністративної відповідальності, 2 – про закриття справи у зв’язку з ознаками злочину, по яким інформацію до правоохоронних органів. Усього нараховано розмір заподіяної шкоди державі на суму 962 тис. 156 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар