Із вкраденим банківським терміналом горе-грабіжники потрапили в ДТП у Світловодську

Сьогодні, 16 лютого, близько 4 ранку у Світловодську злочинці вкрали термінал самoобслуговування ПриватБанку і при втечі з ним потрапили в ДТП.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ПриватБанку.

Як повідoмили в Службi безпеки банку, 16 лютого о 4 ранку в систему онлайн-спостереження мережi банкoматів і терміналів самoобслуговування банкiв надійшов сигнал про пошкодження одного з терміналів самообслуговування, встановленого у відділенні банку в Світловодську. Злочинці проникли до зони 24/7, зірвали термінал з місця кріплення та вивезли його на автомобілі, при чому злочин тривав 20 секунд.

На сайті Нацполіції України додають, що зловмисники «спеціалізувалися» на викраденнях банківських платіжних терміналів на території декількох областей України. За попередніми даними, всі троє підозрюваних – уродженці Полтавської області, віком від 30 до 40 років. Маючи у користуванні два легкових автомобілі, вони «подорожували» областями та скоювали майнові злочини.

Так, на Сумщині зловмисники «заявили» про себе крадіжками платіжних терміналів. Там на їхній «слід» вийшли місцеві оперативники. Тоді злодії вирішили втекти з області, аби на деякий час зникнути з поля зору поліцейських.

Усі троє на власному автомобілі вирушили у напрямку Кіровоградської області, де завдяки скоординованій роботі оперативників двох областей – Сумщини та Кіровоградщини – на них вже чекали.

Приїхавши до міста Світловодськ, підозрювані вчинили за звичним для себе сценарієм. Близько 4-ї години ранку під’їхали на одну з центральних площ міста, демонтували платіжний термінал, в якому знаходились грошові кошти готівкою, погрузили його до багажного відділення авто та поїхали. Проте побачивши поліцейських, вони викинули платіжний термінал прямо на дорозі та почали тікати.

У передмісті, на території Світловодського району Кіровоградської області, зловмисники не впоралися з керування і з’їхали з дороги, внаслідок чого автівка перекинулася, та були затримані бійцями КОРДу поліції Сумської області.

Читайте також: У центрі Кропивницького ВАЗ врізався у Ford

Поширити:

Залишити коментар:

коментар